Køb Bitcoin med kreditkort

Køb dine Bitcoins på en platform, hvor alt er forståeligt og på dansk.

Annonce: 51% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.

Køb Bitcoin med kreditkort

Køb dine Bitcoin med kreditkort – det er nemmest! Det kan være svært for nybegyndere at købe Bitcoin. Derfor er denne guide blevet lavet. Hvis du følger den nøje, vil du stå med købte Bitcoins og uden at blive snydt. Dit første køb af Bitcoin bliver ikke nemmere!

For at komme hurtigt i gang kan du overveje følgende muligheder:

  1. Dansk platform med mulighed for betaling med MobilePay, Apple Pay, kreditkort og bankoverførsel (opret konto her)
  2. Udenlandsk platform med mulighed for betaling med kreditkort og bankoverførsel med avancerede værktøjer (opret konto her)

Hvis du overvejer at investere i Bitcoin Code eller lignende, så STOP med det samme. Der er tegn på, at der er tale om et falsk investeringsprogram.

Vores guide til køb af Bitcoin med kreditkort

Denne investeringsguide har fokus på Bitcoin som ægte aktiv, som betyder, at du investerer i Bitcoin på den rigtige måde og ejer det underliggende aktiv. Under hvert trin vil der være et billede til at forklare.

Opret en konto på en platform for at købe Bitcoin

For at kunne følge vores guide skal du oprette en konto på en platform, her anbefaler vi eToro.

Flowet er meget af det samme som beskrevet i de nedenstående afsnit.

Herefter skal du udfylde brugernavn, email og adgangskode. Vælg en meget stærk adgangskode, da det er en handelsplatform. Du skal også acceptere deres betingelser.

Nu skal du bekræfte din email-adresse. Du har fået en email i din indbakke, og du skal bare trykke på bekræftelseslinket. Hvis du ikke har modtaget det, så tryk på “Resend Email”.

Verificer din konto

For at handle med kryptovaluta og andre investeringer skal man verificeres. Dette er et lovkrav. Du starter processen ved at trykke på “Complete Profile”.

Der popper en boks op med forklaring på, hvorfor du skal verificeres. Der trykkes blot “Continue”.

Indtast dine personlige oplysninger som de fremgår på dit ID eller pas. Næste trin er adresse og telefonnummer. Du fortsætter bare med at udfylde, ind til du er på 100%.

Nu har du adgang til handelsplatformen og kan nu købe Bitcoin.

Indsæt penge på din konto

Men! Der mangler lige én ting. Du skal smide penge på din konto for at få lov til at købe. Dette gør du ved at trykke på “Deposit Funds” nede i bunden til venstre.

Du kan eksempelvis smide 1000 USD eller EUR ind som en start. Du kan betale med kreditkort.

Køb Bitcoin med dit kreditkort

Nu er du helt klar til at købe Bitcoin. Dette gør du ved at søge på Bitcoin i toppen af siden som vist herunder.

Du er nu inde på handelssiden for Bitcoin. Her trykker du “trade”.

Når du har gjort det, så har du muligheden for at købe og sælge. Hvis du køber med X1 leverage, så køber du rent faktisk kryptovaluta. Vælger du at købe med margin, så køber du på lånte penge.

Hvis du vælger at sælge (uden at have købt i forvejen), åbner du en short position. Dette kan bruges til at gå imod et marked, man tror vil falde.

Det eneste du mangler at gøre er at trykke på “Open Trade” – så har du Bitcoin.

Tillykke! Du har nu foretaget dit første køb af Bitcoin med kreditkort.

Du kan læse mere om Bitcoin her.