Køb Bitcoin med kreditkort

Køb dine Bitcoin med kreditkort – det er nemmest! Det kan være svært for nybegyndere at købe Bitcoin. Derfor er denne guide blevet lavet. Hvis du følger den nøje, vil du stå med købte Bitcoins og uden at blive snydt. Dit første køb af Bitcoin bliver ikke nemmere!

Hvis du overvejer at investere i Bitcoin Code eller lignende, så STOP med det samme. Der er tegn på, at der er tale om et falsk investeringsprogram.

Vores guide til køb af Bitcoin med kreditkort

Denne investeringsguide har fokus på Bitcoin som ægte aktiv, som betyder, at du investerer i Bitcoin på den rigtige måde og ejer det underliggende aktiv. Under hvert trin vil der være et billede til at forklare.

Opret en konto på eToro for at købe Bitcoin

For at kunne følge vores guide skal du oprette en konto hos eToro. Dette gør du ved at klikke her eller ved at klikke på linket i siden. Når du kommer ind på siden, trykker du på “Join Now”.

Herefter skal du udfylde brugernavn, email og adgangskode. Vælg en meget stærk adgangskode, da det er en handelsplatform. Du skal også acceptere deres betingelser.

Nu skal du bekræfte din email-adresse. Du har fået en email i din indbakke, og du skal bare trykke på bekræftelseslinket. Hvis du ikke har modtaget det, så tryk på “Resend Email”.

Verificer din konto

For at handle med kryptovaluta og andre investeringer skal man verificeres. Dette er et lovkrav. Du starter processen ved at trykke på “Complete Profile”.

Der popper en boks op med forklaring på, hvorfor du skal verificeres. Der trykkes blot “Continue”.

Indtast dine personlige oplysninger som de fremgår på dit ID eller pas. Næste trin er adresse og telefonnummer. Du fortsætter bare med at udfylde, ind til du er på 100%.

Nu har du adgang til handelsplatformen og kan nu købe Bitcoin.

Indsæt penge på din konto

Men! Der mangler lige én ting. Du skal smide penge på din eToro konto for at få lov til at købe. Dette gør du ved at trykke på “Deposit Funds” nede i bunden til venstre.

Du kan eksempelvis smide 1000 USD eller EUR ind som en start. Du kan betale med kreditkort.

Køb Bitcoin med dit kreditkort

Nu er du helt klar til at købe Bitcoin. Dette gør du ved at søge på Bitcoin i toppen af siden som vist herunder.

Du er nu inde på handelssiden for Bitcoin. Her trykker du “trade”.

Når du har gjort det, så har du muligheden for at købe og sælge. Hvis du køber med X1 leverage, så køber du rent faktisk kryptovaluta. Vælger du at købe med margin, så køber du på lånte penge.

Hvis du vælger at sælge (uden at have købt i forvejen), åbner du en short position. Dette kan bruges til at gå imod et marked, man tror vil falde.

Det eneste du mangler at gøre er at trykke på “Open Trade” – så har du Bitcoin.

Tillykke! Du har nu foretaget dit første køb af Bitcoin med kreditkort.

Du kan læse mere om Bitcoin her.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Køb Bitcoin med det samme

Crypto er ikke et reguleret aktiv, ingen beskyttelse som investor. Annonce for eToro.